Bergsvej 17, 6857 Blåvand

Luksus poolhus med høj lejeindtægt

Når det bare ikke kan blive lækkert nok!

Nu udbydes et af Blåvands mest gennemførte poolhuse, hvor der ikke er udeladt noget som helst. Her finder du både en utrolig flot poolafdeling med dampkabine og sauna ligesom et aktivitetsrum m. billiard og et eget fitnesrum.

Det lækre store køkken med både amerikaner køleskab og vinkøleskab, ligger i åben forbindelse med en flot og rummelig spiseafdeling med god plads til de helt store familie eller flere par, som vælger at tilbringe ferien sammen. Den hyggelige stue er smagfuldt indrettet og den indmurede brændeovn sørger for ekstra hygge efter en god gåtur ved stranden.

Huset byder på 6 gode værelser, alle med dobbeltsenge og ikke mindre end 4 flotte badeværelser. Bemærk, at der i huset er installeret Genvexanlæg, ligesom der er gulvvarme (luft til vand) overalt i hele huset.

Den store eksklusive poolafdeling med dampkabine og stor sauna er noget helt specielt, her kan man ikke andet end blive begejstret! Skulle man blive træt af at dase i wellnesområdet, er der rig mulighed for at hygge med et spil pool i husets aktivitetsrum eller snuppe en tur på løbebåndet i motionsrummet.

Udenfor indbyder de store dejlige terrasser med udekøkken til grilhygge og gode aftener, ligesom den store grund med foldboldmål giver plads til leg og spil.


UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Esmark. Lejeindtægt til sælger i 2020 var kr. 550.000,00. Fra 2022 er huset lejet ud via Feriekompagniet. Lejebudget ved 35 ugers udlejning foreligger. Forventet leje til sælger kr. 587.866,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.