Ved Skoven 2, 6857 Blåvand

Hyggeligt stråtækt fritidshus på stor naturgrund

Er du på jagt efter et fritidshus, hvor du med god samvittighed kan prioritere at slappe af og være i pagt med naturen? Så er denne charmerende ejendom - eller Urfuglen, som den faktisk hedder - absolut værd at kigge nærmere på.

Her kan du overtage et hyggeligt sommerhus, som med sine trævægge og store stråtag passer perfekt ind i de naturskønne omgivelser. Du kan samtidig glæde dig over, at den store grund på 3.236 m2 er udlagt som naturgrund, så du skal ikke bruge al din tid på at passe og pleje den. Til gengæld er her et rigt dyreliv, hvor både fugle og vildt kigger forbi.

Huset er indrettet med lys og rummelig en stue med en væghængt brændeovn. Stuen er indelt i opholds- og spiseafdeling. Det funktionelle køkken ligger i åben forbindelse til en hyggelig spisekrog.

Derudover er der tre værelser og et lyst badeværelse med sauna. Her er desuden to gode terrasser, hvoraf den ene er overdækket.

Lyder disse rammer som de helt rette for dine kommende ferier og weekender? Bestil en fremvisning, og stift nærmere bekendtskab med Ved Skoven 2 i Blåvand.

UDLEJNING.:
Der foreligger ikke nogen udlejningsaftale. Udlejningsbudget fra Dancenter foreligger. Lejeindtægt til ejer ved 19 ugers udlejning kr. 49.738,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.