Sønder-Vasevej 54, 6857 Blåvand

Super lækkert aktivitetshus med bedste beliggenhed

Når kvaiteten skal være helt i top!

Hvis du vil sætter pris på byggeri af høj kvalitet, så får du her muligheden for at købe et super lækkert aktivitetshus, bygget af den lokale tømrermester Michael Høj.

Huset ligger med en super placering ganske få minutters gang fra stranden og i kort afstand til Blåvand centrum.

Dette dejlige lyse og moderne hus fra 2015 byder på 167 godt udnyttede kvadratmeter . Her har du 4 fornuftige soverum med dobbeltsenge og skabe. 2 store badeværelser, hvoraf den ene er med 2 personers spa.

Huset har endvidere et lækkert åbent køkken med en lille "bar-afdeling", hvor man kan nyde et glas vin eller en kop kaffe. Køkkenet ligger i direkte sammenhæng med den 45 m² store lyse alrum/stue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til de 3 terrasser og den dejlige grund med masser af plads til både leg og afslapning. Som en ekstra detalje skal det nævnes, at huset er udstyret med et IHC anlæg, som gør super nemt, at styre alt lys i og ude.

Her er en rigtig stor delvis overdækket dejlig terrasse, som byder på rig mulighed for både solbadning og hyggelige grillaftener..

Huset er meget energivenligt og opvarmes med jordvarme - mere optimalt kan det ikke gøres!.

Endvidere teknik- og depotrum med vaskemaskine og tørretumbler.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt til ejer i 2018 kr. 239.000,00. Huset er pr. 20. juli 2019 lejet ud for kr. 249.264,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.