Nordvej 29, 6853 Vejers Strand

Liebhaveri med havudsigt

Er du på udkig efter en fritidsbolig ud over det sædvanlige? Nu udbydes et af de få huse i Vejers, som har en unik havudsigt. Hvis dette lyder interessant, så skal du kaste et grundigt og ikke mindst kærligt blik på denne perle af en liebhaverejendom.

Med adresse på Nordvej 29 ligger huset høj placeret i det kuperede klitterræn, og det nyligt gennemrenoverede og kyndigt udvidede fritidshus byder på indbydende rumoplevelser i hele tre plan. Her møder det klassiske det moderne, og det bundsolide får følgeskab af det lette og lyse. Havudsigten kan nydes fra 1. sal samt fra den imponerende terrasse, der byder på masser af plads til såvel grillhygge som afslapning.

I stueplan tiltrækker den hyggelige stue med en svævende brændeovn opmærksomhed, og det samme gør udestuen. På første sal er der udsigt i alle retninger gennem store vinduespartier og glaskviste, mens underetagen byder på et skønt wellness-afsnit. Udendørs er de mange terrassemiljøer placeret, så du kan finde sol, skygge og læ alt efter humør og behov.

Denne pragtfulde ejendom skal du ikke læse om. Du skal opleve den. Bestil en fremvisning allerede i dag, og gør dig klar til at falde pladask for Nordvej 29.UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Die "hyggelige" Dänen. Lejeindtægt til ejer i 2018 kr. 163.365,00

EVT. BYTTE MED SOMMERHUS/GRUND MED GOD BELIGGENHED I VEJERS, HENNE ELLER BLÅVAND

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.