Hedelundvej 2, Vrøgum, 6840 Oksbøl

Fredelig og naturskøn beliggenhed

Med gåafstand til såvel smukke skovområder som togstation ligger denne dejlige villa fra 1900, der tilbagetrukket fra vejen byder på masser af fred og ro. Villaen er løbende vedligeholdt og fremstår i pæn stand med gode muligheder for modernisering. Fra ejendommen har I bare tre kilometer til Oksbøl med gode indkøbsmuligheder, skole og institutioner samt et populært idrætscenter med blandt andet svømmehal og billardklub. Endvidere har I bare 15 kilometer til de flotte badestrande ved Vejers og Blåvand.

Huset ligger på en 781 kvadratmeter stor grund, der byder på en stor gårdsplads med god plads til parkering samt en solrig, sydvendt have, der er nem og overskuelig at holde. Hertil hører en 25 kvadratmeter stor garage, et integreret skur/fyrrum med god plads til snedkeri og opbevaring, en nyere olietank samt et nyere skur i haven til opbevaring af plæneklipper og havemøbler.

Villaen byder på 90 boligkvadratmeter, der er indrettet med en entré med adgang til et badeværelse med plads til vaskesøjle, et godt værelse, et disponibelt rum samt et hyggeligt og veloplyst køkken med spiseplads. Herfra har I adgang til et pænt soveværelse samt en rummelig vinkelstue med god plads til spisende gæster og afslapning. Hertil venter en hyggelig udestue hvor sæsonerne kan forlænges, mens I nyder udsynet til haven. Fra udestuen træder I lige ud på en sydvendt fliseterrasse med mange solskinstimer og god plads til hyggelige grillaftener.

Hvis I drømmer om et hjem i fredelige og naturskønne omgivelser, hvor I har rig mulighed for at sætte jeres eget præg på tingene, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.