Gl. Skolevej 3, 6857 Blåvand

Moderne og lækkert aktivitetshus med god lejeindtægt

Ejendommen byder med sine 153 velindrettede m² et moderne og lækkert hus, hvor det visuelle går op i en højere enhed.

Lysindfaldet er overalt helt fantastisk, om du sidder ved det store spisebord eller slænger dig i sofaen ved et af husets to tv’er.

Huset byder på fire soveværelser med plads til otte gæster samt et enkelt barn under fire år. Hvis du har småbørn, vil du også kunne få fornøjelse af legepladsen, som blot er et af ejendommens mange aktiviteter.

Køkken-alrummet indeholder alle nødvendigheder og giver kig til brændeovnen, der har en midterplacering i det store rum.

Begge badeværelser er lyse og indbydende og byder på store brusere og god plads, hvor der i det ene badeværelse også er mulighed for at tage en slapper i spaen. Fra den ene ende af køkken-alrummet er det muligt at træde ind i husets attraktive aktivitetsrum, hvor I kan tage et spil pool, bordtennis eller gøre brug af husets PS4 mens den anden ende giver direkte adgang til husets lækre terrasse.


På den store syd/vest vendte terrasse er der også tænkt i wellness-baner, da der både er en dejlig sauna og en stor jacuzzi. I sammenhæng med sauna og jacuzzi er ca. 20 m² af terrassen overdækket, så udehygge og afslapning kan også sagtens lade sig gøre – også selvom det drypper en smule.

Bemærk: Huset har genvex-anlæg og udvendige facader er nymalet i april 2020.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt i 2019 var kr. 245.358,00 DKK til ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.