Bjergbovej 48, 6857 Blåvand

Super flot og moderne aktivitetshus på fantastisk grund i naturskønne omgivelser

For enden af lukket vej i et naturskønt og fredeligt sommerhusområde finder I dette lækre og moderne sommerhus med rigeligt plads til hele familien. Fra ejendommen har I ad hyggelige stier, hvor gamle bunkere vidner om levet liv og historie, gåafstand til Blåvands livlige midtby med mange muligheder for restaurantbesøg og shopping samt tre kilometer til Blåvands fantastiske sandstrande.

Huset er opført i 2012 og fremstår indbydende og lækker med en gennemtænkt arkitektur og materialevalg. I får med dette hus en vedligeholdelses venlig sommerbolig med sort eternitbeklædning og zinkudhæng. Huset står velplaceret på en 1.974 kvadratmeter stor grund, hvor I får en solrig og uforstyrret dejlig grund med gode terrasseforhold. Til huset hører også en 34 kvadratmeter carport med direkte adgang til huset samt et tilhørende 9 kvadratmeter skur til opbevaring.

Huset byder på 189 boligkvadratmeter, der med mange store vinduespartier, lyst materialevalg og højt til loftet sikrer jer en utroligt lys og rummelig boligoplevelse. Her får I hele fem gode værelser, rummeligt bryggers og to badeværelser, hvoraf det ene står med dobbelt bruseniche, spabad og sauna. Køkkenet står flot i åben forbindelse til en rummelig stue med god plads til spisebord og afslapning ved den indbyggede brændeovn. Fra stuen har I adgang til terrassen samt et rummeligt aktivitetsrum med bl.a. billardbord og bar samt udgang til terrassen. Huset står med flotte flisegulve, der sammen med troldtekt lofter giver hjemmet en rigtig god akustik. Endvidere byder huset på genveksanlæg, der sikrer et godt indeklima både til sommer og vinter. Der er gulvvarme over alt.

Den solrige grund er anlagt til let vedligehold, så I kun skal på at slå græsset og nyde livet med hele familien. Til huset får I en flot og rummelig sydvendt fliseterrasse med en afdeling til morgenkaffe og frokost samt en afdeling til grill under aftensolen.

Vi står klar og glæder os til at vise huset frem for jer.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Lejeindtægt til ejer i 2018 kr. 213.236,00. Udlejningsbudget på kr. 249.515,00 til sælger i 2020 foreligger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.