Kræmmervej 47, 6853 Vejers Strand

Dejligt sommerhus med gåafstand til centrum og strand

Fredeligt beliggende i et hyggeligt sommerhusområde finder man dette flotte og velholdte sommerhus med gåafstand til vandet og Vejers smukke, hvide sandstrande.

Huset er opført i år 2000 og fremstår rigtig flot og velholdt med sorte træfacader og matsort cementstenstag. Ejendommen byder på en imponerende stor fritidsgrund på hele 2.173 kvadratmeter, hvor I får en dejlig grund med sol hele dagen og god plads til leg og boldspil for børn og barnlige sjæle.

Indenfor venter 107 boligkvadratmeter, der med lofter til kip og mange store vinduespartier har et lyst og rummeligt udtryk og en skøn, sommerlig atmosfære. Her får I tre gode værelser, et toilet med plads til vaskemaskine og tørretumbler og et badeværelse med spabad og tilhørende sauna. Husets hyggelige køkken står i åben forbindelse til en lys og rummelig spise- og opholdsstue med brændeovn samt adgang til den overdækkede terrasse.

Den solrige grund omkranser huset og er anlagt til let vedligehold, så I kun skal tænke på at nyde livet under solen. Hertil får I en rummelig og uforstyrret fliseterrasse med læskærm, der strækker sig fra øst til vest, så I mod øst kan nyde solen til morgenkaffen, mens I mod vest kan holde hyggelige grillaftener under aftensolen. Til terrassen står endvidere et depotrum med god plads til opbevaring.

Drømmer I om et dejligt og velholdt sommerhus med god plads til hele familien og med en dejlig lukket grund nær vand og strand, så kontakt os allerede nu for en fremvisning.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand i 2018 i en begrænset periode. Udlejningsbudget fra Esmark foreligger. Lejeindtægt til ejer kr. 101.177,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.