Bakkedraget 28, 6857 Blåvand

Hyggeligt sommerhus beliggende på en stor fantastisk naturgrund

Se boligvideo her


Midt i et dejligt sommerhusområde omgivet af smukke klitter og træer finder I dette hyggelige fritidshus, som med sine fredelige og naturskønne omgivelser bliver jeres arnested for rekreation efter en travl hverdag. Fra ejendommen har I gåafstand til Blåvand Centrum, som har masser at byde på med restauranter, caféer og shopping. Ad hyggelige små veje og stier kan I gå eller cykle ned til Blåvands skønne sandstrande.

Huset er opført i 1972 og står i pæn stand med gråblå træfacader og sort tag. Ejendommen byder på en 2.385 kvadratmeters stor klitgrund, hvor huset i et lille smørhul ligger uforstyrret af naboer. De hvide træspær er endvidere ved at blive malet op.

Huset byder på 75 boligkvadratmeter, hvor I får tre værelser med skabsplads, flot badeværelse fra 2009 samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen har I adgang til det hyggelige køkken, som med åben forbindelse til den rummelige vinkelstue naturligt samler familien om madlavning, måltider og afslapning. Stuen står med brændeovn samt adgang til terrassen. Med nye vinduespartier fra 2015 får hele boligen med et rigtig flot lysindfald. Vægge og lofter er for nyligt blevet ludbehandlet, og et integreret airconditionanlæg sørger for et godt indeklima hele året rundt.

Udelivet nydes på den uforstyrrede og rummelige træterrasse, som er vendt mod sydvest, så den byder på masser af solskinstimer hele dagen og ud til sidst på aftenen. Her er der masser af plads til afslapning og måltider under solen med spisende gæster.

Drømmer I om et fritidshus i Blåvands fredelige omgivelser med en spændende ferieby og smukke badestrande, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Dancenter. Lejeindtægt til ved ejer i 2017 ved begrænset udlejning fra midt februar til oktober kr. 44.640,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.