Nordslugen 31, 6857 Blåvand

Skønt sommerhus med udsigt til Blåvand Fyr

Se boligvideo her


I begyndelsen af 80érne blev et dejligt kuperet klitområde udstykket til små grunde og et stort fællesareal, hvor der aldrig igen vil blive bygget. Her er I, med dette dejlige sommerhus, sikret en skøn uberørt natur lige uden for døren. Fra ejendommen har I udsigt til Blåvand Fyr og kort afstand til strand og vand ad hyggelige kuperede stier i de lyngklædte klitter.

Huset er opført i 1984 og står pænt og velholdt med sorte træfacader og græstørvstag, som indgår i skøn forening med de lyngklædte klitter. Ejendommen byder på en 400 kvadratmeter stor naturgrund, som passer sig selv, så I kan læne jer tilbage og nyde livet i de naturskønne omgivelser. Til huset får I en overdækket træterrasse vendt mod øst samt en rummelig og åben træterrasse vendt mod vest.

Huset byder på 73 lyse kvadratmeter bolig fordelt på tre værelser, et badeværelse, et depotrum med plads til opbevaring og en nydelig entré. Dertil kommer et hyggeligt køkken, som er i åben forbindelse til en dejlig spise- og opholdsstue med lofter til kip, brændeovn og adgang til den vestvendte terrasse.

Drømmer I om et ægte sommerhus, hvor I kan slappe af og skabe gode minder med familien, så finder I det lige her. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.


UDLEJNING.:
Der foreligger ikke nogen udlejningsaftale. Udlejningsbudget fra Novasol foreligger. Lejeindtægt til ejer ved 22 ugers udlejning kr. 59.424,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.