Poul Thøstesensvej 22, 6857 Blåvand

Lyst og lækkert aktivitetshus nær strand og by

I gåafstand til Blåvands skønne, hvide sandstrande og kun få minutters gang fra bageren, butikkerne og de hyggelige spisesteder ligger dette flotte og meget rummelige aktivitetshus. Huset er opført i sortmalet træ med hvide vinduer og er beliggende på en dejlig stor grund.

Her får I et virkelig lækkert fritidshus, der med sine 160 velindrettede kvadratmeter og ikke mindre end fire gode soveværelser rummer selv den store familie. Indretningen er lys og sommerlig med akustiklofter til kip og gode materialevalg, og hvis det ønskes, er huset nemt at leje ud.

Indenfor finder I et stort , åbent opholdsmiljø, hvor det stilrent indrettede køkken er placeret i åben forbindelse med en lys og hyggelig stue. I vinterhalvåret sørger brændeovnen for ekstra hygge og når vejret tillader det, er rig mulighed for at nyde udendørslivet på en af de skønne terrasser, der er vendt mod syd og vest.

Dertil kommer fire flotte værelser og et stort aktivitetsrum med plads til bordtennisbord. Huset rummer to dejlige badeværelser - et med bruseniche og plads til vaskemaskine og et med spabad og tilhørende sauna.

Hvis I drømmer om at nyde jeres ferier og fridage i naturskønne og eksklusive rammer tæt på gode badestrande, så er dette flotte fritidshus bestemt et besøg værd. Kontakt os allerede i dag, så arrangerer vi en fremvisning.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand. Lejeindtægt til ejer i 2018 kr. 126.278,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.