Horns Rev 12, 6857 Blåvand

Skønt sommerhus med pool få minutters gang fra Blåvand Strand

>Klik her for at se 720-graders foto

Bemærk 720 graders fotos kan kun ses fra en pc


Bare 400 meter fra Blåvands børnevenlige sandstrand ligger dette indbydende sommerhus, der er ideelt til både udlejning, og hvis flere går sammen om ejerskabet. Foruden et attraktivt pool-område med spa og sauna tæller boligen hele fem soveværelser, tre badeværelser samt store opholdsrum. Grillaftnerne er sikret på det sydvendte terrassemiljø på den 2.506 kvadratmeter store grund, som på bedste vis omkranses af den uspolerede, vestjyske natur.

Vesterhavet er noget ganske særligt, hvilket gør området særdeles attraktiv året igennem. Naturen viser sig fra sin bedste side i klitterne og langs stranden, der snor sig i kilometervis mod syd og nord rundt om Blåvandshuk Fyr. Fordi Horns Rev strækker sig langt ud i havet er der nærmest lagune tilstand ved stranden - til stor glæde for de mindste vandhunde og ravinteresserede. Ved vandet er det endvidere muligt at spotte levn fra krigstiden, idet de rolige bølger slår mod en lille håndfuld velbevarede bunkers. Omkring halvanden kilometer fra sommerhuset ligger Blåvand by, der er en summende feriedestination for danske som udenlandske turister. Langt det meste af året er der åbent i butikkerne, der byder på alt lige fra tøj og dagligvareindkøb til souvenirs og gallerier. Lysstøberi og bolsjekogeri er her også, ligesom der sommeren igennem er gratis koncerter og events på Torvet. Dyrelivet lever i bedste velgående på den store grund, hvor der desuden er opført en carport med tilhørende redskabsskur med god plads til cykler og havemøbler. Med sit charmerende stråtækte tag og mahognivinduer og ditto døre falder sommerhuset i ét med naturen.

Boligens 226 kvadratemeter er løbende vedligeholdt og fordeler sig i halvandet plan. Hele førstesalen består af tre gode soveværelser, et pænt badeværelse samt en opholdsstue med brændeovn. Foruden de to øvrige soveværelser og to badeværelser tæller stueplanet et bryggers samt et stort køkken-alrum. Sidstnævnte har også en brændeovn og et moderne, hvidt elementkøkken med alt i hårdehvidevarer.


UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Dansommer. Lejeindtægt til ejer i 2017 kr. 202.840,30 inkl. el. Bemærk at sælger selv har benyttet huset i 12 uger i 2017.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.