Horns Bjerge 3 83., 6857 Blåvand

Rigtig flot ferielejlighed med god beliggenhed tæt på by og strand

Se boligvideo her

Hvem drømmer ikke om at spendere ferier og fridage i hyggelige Blåvand, der frister med de smukkeste sandstrande og det skønneste feriemiljø. Nu er der en helt unik chance for at erhverve sig et af de nydelige svensk-inspirerede rækkehuse, der ligger i et fredeligt og børnevenligt ferieområde tæt på Blåvands spisesteder og indkøbsmuligheder og bare 10 minutters gang fra de brede, hvide sandstrande.

Huset er opført i 2002 og tæller 94 veludnyttede kvadratmeter, der er fordelt på to etager. Stueetagen rummer et soveværelse, et stort, flot badeværelse med bruseniche, sauna og spa, en stor praktisk baggang med plads til barnevogn og cykler. Herudover er der et velholdt køkken samt et dejligt lyst og åbent opholdsmiljø med lofter til kip, en hyggelige brændeovn, store sydvestvendte vinduespartier og udgang til den skønneste terrasse.

På første sal finder man en hyggelig repos med udsigt over stuen samt et lyst og rummeligt soveværelse.

Som ejer af denne charmerende ferielejlighed bliver man samtidig medlem af en velfungerende ejerforening, der sørger for, at udendørs fællesarealer altid fremstår i flot og velplejet stand. For jer der foretrækker at bruge ferietiden på hygge og afslapning frem for vedligeholdelse er denne dejlige feriebolig det helt rigtige valg. Ring allerede i dag og hør nærmere.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Dancenter. Lejeindtægt til ejer i år 2017 kr. 74.000,00. Lejligheden er allerede lejet ud for kr. 70.000,00 pr. 15. februar 2018.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.