Åkirkevej 19, 6851 Janderup Vestj

Dejlig villa med skøn beliggenhed og udsigt over åbne marker

Se boligvideo her

Imponerende flot og meget velindrettet villa beliggende lige ud til åbne marker og samtidig i gåafstand fra skole, børnehave og indkøbsmuligheder. Når I flytter til Janderup, bliver I med det samme en del af et aktivt lokalsamfund med et rigtig godt sammenhold og et rigt fritidsliv for både store og små. Janderup er en stationsby, så der er nem og hurtig adgang til de omkringliggende byer, og tager man bilen kan man nå Varde og Esbjerg på henholdsvis ca. 10 og 25 minutter.

Villaen rummer 156 veludnyttede kvadratmeter bolig og dertil kommer en carport, to redskabsrum og en virkelig dejlig have med masser af frugttræer, bærbuske, havedam og drivhus. Uanset om man har lyst til æbler, pærer, ferskner eller figner, kan frugterne plukkes på egen matrikel, og dertil kommer haven er nem og ganske overskuelig at holde.

Indenfor er stilen lys og imødekommende med hvidmalede vægge, lyse lofter og et flot lysindfald i alle rum. Stueetagen rummer et lækkert spisekøkken, en dejlig stue med lyse trægulve og god plads til både spisebord og bløde sofaer. Fra stuen er der udgang til hyggelig sydvestvendt terrasse. Ydermere byder stueetagen på et pænt badeværelse med bruseniche og et rummeligt bryggers med egen indgang. Fra spisestuen er der udgang til østvendt, overdækket terrasse, hvor morgenkaffen og stilheden kan nydes, mens resten af huset stadig sover.

På første sal finder man to skønne værelser, et stort forældresoveværelse med walk in closet samt et badeværelse med bruseniche og en hyggelig, møblerbar repos.

Hvis I søger en indflytningsklar villa med en helt fantastisk beliggenhed i hyggelige Janderup, så er Åkirkevej 19 det helt rigtige valg. Her bor i tæt på byen men samtidig får I glæde af den smukkeste udsigt over markerne. Ejendommen ligger også kun 700 meter fra Janderup Ladeplads. Janderup Ladeplads er stedet hvor man kan samles omkring grillen i Bålhuset eller gå ud af den lange bro til anlægspladsen, hvor de små både, kanoer eller kajakker lægger til. Ladepladsen er også stedet hvor folk fra Janderup samles til Skt. Hans. Kontakt os allerede i dag og aftal tid til en fremvisning - Vi glæder os til at invitere jer indenfor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.