Nordmarken 34, Bork, 6893 Hemmet

Beliggende i et fredeligt og hyggeligt sommerhusområde finder I dette lyse og dejlige fritidshus, hvorfra I har gåafstand til hyggelige Bork Havn med indkøbsmuligheder og en skøn udsigt over Ringkøbing Fjord samt cykelafstand til smukke hvide sandstrande.

Huset er opført i 2005 og fremstår utroligt flot og velholdt med sortblå træbeklædning og sort teglstenstag. Med en 1.204 kvadratmeter stor grund får I her en solrig og uforstyrret sydvendt baghave med gode terrasseforhold samt en rummelig indkørsel med god plads til parkering og integreret skur til opbevaring.


Husets 116 boligkvadratmeter er rigtig godt indrettet og giver med mange vinduer og loft til kip boligen et lyst og rummeligt udtryk med en hyggelig og varm sommerhusstemning. Her får I to badeværelser, hvoraf det ene er med spabad. Herudover er der et pænt og praktisk bryggers og hele fire gode værelser. Det flotte og lyse køkken står flot i åben forbindelse til en lækker og rummelig spise- og opholdsstue med brændeovn og adgang til den herlige vestvendte terrasse.


Den dejlige lukkede grund er anlagt til let vedligehold, så I kun skal tænke på at nyde dagene i sommerhuset. Med åbne og overdækkede fliseterrasser mod både øst og vest har I også rig mulighed for dette. Her kan I nyde jeres måltider og kaffe under solen hele dagen.


Drømmer I om et lyst og indbydende fritidshus i naturskønne omgivelser, så kontakt os allerede nu for en fremvisning.


UDLEJNING.:
Der foreligger ikke nogen udlejningsaftale. Udlejningsbudget fra Novasol foreligger. Forventet lejeindtægt til ejer er kr. 73.500,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.