Horntoftevej 14A, 6857 Blåvand

Nyt lækkert aktivitetshus med yderst attraktiv beliggenhed

Nu har du muligheden for at erhverve et helt nyt og super lækkert aktivitetshus, med absolut super beliggenhed i Blåvand. Huset er opført af den lokale tømrermester Michael Høj, og her er der ikke sparet på noget som helst!

Det flotte fritidshus komplementeres indvendigt af velindrettede, højloftede, lyse rum. Særligt den store stue med åbent køkken og spiseafdeling, tiltrækker sig opmærksomhed. Det samme gælder for det store aktivitetsrum, hvor der både er mulighed for at spille en omgang billiard, bordtennis eller bordfodbold. Her er der også tænkt på en "Gamer-plads", så intet er udeladt!

Huset byder ligeledes på fire rummelige soveværelser og to flotte badeværelser, hvoraf det ene er med spabad. Her har du altså mulighed for en dejlig spa-oplevelse både inde og ude.

Den flotte store fliseterrasse er oplagt til masser af grillaftener, og skulle duggen begynde at lægge sig, er de ca. 18 m2 overdækkede. Her er der endvidere monteret infrarøde lavenergi-terrassevarmere - som sagtens kan forlænge ude aftenerne med flere timer. Den store lækre udendørs Jacuzzi indbyder til hyggelige timer såvel om sommeren som om vinteren.

Fra huset er der kun ganske få minutters gang til Blåvands lækre badestrand og Blåvands gode butikker og spisesteder er også kun en gåtur væk.

Huset er meget energivenligt og opvarmes med jordvarme - mere optimalt kan det ikke gøres!


UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Forventet lejeindtægt til ejer i 2019 kr. 257.732,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.