Sønder-Vasevej 138, 6857 Blåvand

Eksklusivt og energivenligt aktivitetshus med fantastisk beliggenhed

I den gyldne trekant og med meget kort afstand til Blåvands fantasktiske badestrand og det livlige centrum med masser af gode muligheder for shopping og restaurantbesøg finder I dette eksklusive aktivitetshus. Huset er opført i de bedste kvalitetsmaterialer og den smagsfulde indretning oser af kvalitetsbevidst stil. Her mangler der simpelthen ingenting!

Huset er opført i 2014 står i utrolig flot og velholdt stand. Med de sorte træfacader og sort listepap, ligesom de store hvide vinduespartier indgår huset i et flot samspil med de grønne og fredelige omgivelser. Med både jordvarme og solcelleanlæg er huset super energivenligt og egner sig perfekt til såvel eget brug som til udlejning. Placeringen på den 1.741 kvadratmeter stor grund gør at man kan nyde den herlige vestvendte terrasse helt uforstyrret. Til huset får I endvidere et rummeligt dobbeltskur med god opbevaringsplads samt et til huset integreret skur og jordvarme anlæg.

Husets 202 boligkvadratmeter giver med store vinduespartier og store rum med lofter til kip en særligt lys og rummelig boligoplevelse. Her får I fire dejlige store og lyse værelser og to lækre badeværelser som begge har eksklusive dobbelte brusehoveder. Det store badeværelser har ligeledes jacuzzi samt sauna. Som noget helt specielt, har dette hus sit eget flotte fitnessrum og byder derfor på noget, som ikke findes i ret mange andre huse. Herudover er der i huset ligeledes et praktisk bryggers med plads til overtøj og sko mm.

Fra entréen træder I direkte ind i husets elegante køkkenalrum, med god spiseplads og åben forbindelse til opholdsstue med brændeovn. Fra alrummet har I endvidere adgang til et godt aktivitetsrum med billard. Som en lækker detalje så er der foldedøre i både aktivitetsrummet og alrummet, så der kan åbnes helt op ud til den dejlige vestvendte fliseterrasse. Det dejlige udekøkken og den super lækre terrasse indbyder til mange hyggelige grillaftener.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand. Lejeindtægt til ejer i 2017 kr. 256.536,00. Pr. 01. juni 2018 er huset allerede lejet ud for kr. 243.000,00 til ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.