Blåvandvej 16B 3., 6857 Blåvand

Centralt beliggende ferielejlighed med lækker stor lukket terrasse

Se boligvideo her


Drømmer du om afslappede feriedage i Blåvand? Så skal du se nærmere på denne ferielejlighed i to plan, der er indrettet med to værelser, åbne opholdsrum og et lækkert badeværelse med spabad og sauna.
Ejendommen ligger centralt i Blåvand, så du har optimale muligheder for at benytte dig af byens hyggelige butiks- og cafémiljø.

Fra adressen er der kort vej til Blåvandshuk Fyr og Hvidbjerg Strand, hvor du kan bruge mange feriedage på at dase i solen og bade i Vesterhavets blå bølger.

Lejligheden ligger i et moderne byggeri fra 2005, hvor ejerforeningen sørger for udvendig vedligeholdelse. Lejligheden fremstår i god stand og blev malet udvendigt i 2014 samt alle indvendige vægge i 2017.

De 85 m2 fordeler sig på to plan. Der er gulvvarme i hele stueplan, hvor det sociale liv foregår i køkken-alrummet. Her er der et praktisk hjørnekøkken, hvor husets kok både kan passe madlavningen og deltage i samtalen ved spisebordet.
Fra alrummet er der adgang til et soveværelse med plads til klædeskab og dobbeltseng. Derudover rummer stueplan en entré samt et lækkert badeværelse, der har bruseniche, spabad og sauna. På første sal er der loft til kip og fritlagte hanebånd, som skaber en luftig og charmerende atmosfære. Etagen rummer en stue med gulve i lys askeparket og to franske altaner. Derudover er der et værelse, hvor hele den ene væg består af et stort klædeskab med skydedøre.

En stor del af feriedagene bliver brugt på den vestvendte terrasse, der er det ideelle sted at nyde sommerfrokoster og hyggelige grillaftener i solens varme skær. Der er i 2017 opsat glasafskærmning så man kan sidde helt ugeneret. Foran huset er der parkeringsplads samt en lille terrasse med morgensol. Vi glæder os til at vise dig denne dejlige ferielejlighed centralt i Blåvand. Bestil en fremvisning allerede i dag.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale med Novasol foreligger. Forventet lejeindtægt til ejer kr. 85.000,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.