Kallesmærskvej 17, 6857 Blåvand

Lyst og lækkert poolhus i fredelige og naturskønne omgivelser

Her er der mulighed for at få fingrene i et stort, flot fritidshus beliggende på en skøn, uforstyrret naturgrund i det skønne Blåvand. Her er der kun en kort cykeltur til en af Danmarks mest attraktive badestrande, få minutters gang til indkøbsmuligheder, iskiosker og hyggelige spisesteder og samtidig får I fornøjelsen af at bo i fredelige omgivelser med masser af fuglesang og gode muligheder for at nyde solen i ro og mag.

Huset er opført i 1992 og rummer nemt selv den store familie. De 182 kvadratmeter er godt udnyttet, så der er blevet plads til ikke mindre end fem flotte soverum samt et stort, åbent opholdsmiljø, hvor køkken, spisestue og opholdsstue er samlet i et. Dertil kommer to badeværelser samt et lækkert poolrum med en stor pool, spa og tilhørende sauna. Bemærk at der er installeret luft til vand i poolen og spa!

Indretningen er lys og indbydende med mange store vinduespartier, der slipper dagslyset indenfor i rigelige mængder, og en hyggelig brændeovn, der spreder varme og stemning i de kolde måneder.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Udlejningsbudget på kr. 207.293,00 foreligger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.