Horns Rev 24, 6857 Blåvand

Idyllisk og velholdt poolhus med havkig og naturskøn beliggenhed

Se boligvideo her

På en stor, let kuperet klitgrund ligger dette skønne og særdeles rummelige, stråtækte sommerhus, der udgør den perfekte ramme om familiens ferier og fridage. Her får man et flot og meget velindrettet hus med en lys og sommerlig indretning og en særdeles attraktiv beliggenhed tæt på en af Danmarks allerbedste sandstrande.
Huset er opført i 1992, men har gennemgået en større renovering i 2007, så det fremstår i imponerende flot og velholdt stand med store, lyse opholdsrum, fem skønne soverum og et helt fantastisk, sydvendt terrassemiljø.
De 226 kvadratmeter er fordelt på to etager, hvor stueetagen rummer et flot køkkenalrum med brændeovn og udgang til terrasse, to dejlige værelser med gode skabe, et praktisk bryggers, to badeværelser med bruseniche, en sauna og et stort, velholdt poolrum med både pool og spa. På første sal finder man et stort soveværelse, to værelser, et badeværelse med bruseniche samt en fantastisk dejlig opholdsstue med brændeovn og kig til Vesterhavet og Blåvand Fyr.
Har man ikke selv tid eller mulighed for at nyde dette fantastiske hus og den fortryllende beliggenhed hele sommeren, er der gode muligheder for at leje det ud.


UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Dancenter. Lejeindtægt til ejer i 2017 kr. 211.927,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.