Blåvandvej 63, 6857 Blåvand

Charmerende hus beliggende på en 2339 m2 stor grund i gåafstand til byen

Se boligvideo her


I fredelige og naturskønne omgivelser ligger denne hyggelige villa, der byder på et væld af flotte finesser og originale detaljer. Huset er opført i 1938, og selvom det løbende er renoveret og vedligeholdt, kan man stadig ane den oprindelige charme og stil, der er med til at give huset en ganske særlig atmosfære.
Beliggenheden er ganske enestående. Her bor man på en stor grund i de skønneste, grønne omgivelser, tæt på en af landets bedste badestrande og i gåafstand til Blåvand centrum der især i sommerhalvåret syder af liv og feriestemning.

Indretningen er lys og indbydende med synlige bjælker og et skønt lysindfald. Villaen rummer 106 veludnyttede kvadratmeter fordelt på to etager. Stueetagen er indrettet med en hyggelig vinkelstue med brændeovn, et dejligt landkøkken med spiseplads, et badeværelse med bruseniche, et bryggers og et stort værelse. På første sal finder I det rummelige soveværelse samt endnu et værelse.

Udenfor venter den dejlige, sydvest vendte fliseterrasse, der er vendt mod sydvest der indbyder til hyggelige stunder i gode venners selskab.

En ganske særlig bolig, der fortjener et besøg. Kontakt os allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.