Blåvandvej 8G, 1. 2., 6857 Blåvand

Eksklusiv og centralt beliggende lejlighed med god lejeindtægt

Her er der mulighed for at erhverve sig en lys og lækker lejlighed, der byder på et imponerende lysindfald og væld af flotte og funktionelle detaljer. Den 94 kvadratmeter store bolig er placeret centralt i Blåvand, hvor man har byens hyggelige handelsliv og de mange skønne spisesteder lige uden for døren og samtidig er der kort afstand til både Blåvandshuk Fyr og Hvidbjerg Strand.
Denne rummelige og velindrettede ejerlejlighed byder på en fantastisk flot og smagfuld indretning med lofter til kip, hyggelige skråvægge og et imponerende lysindfald, hvor især de velplacerede ovenlysvinduer er med til at skabe en helt unik stemning i rummene. Lejlighedens naturlige samlingspunkt er det store, åbne opholdsmiljø, hvor køkken og stue er samlet i et. Køkkenet er både flot og funktionelt med hvide køkkenelementer, højkvalitets hvidevarer i rustfri stål samt en skøn morgenmadsbar, mens stuen imponerer med lyse trægulve, synlige bjælker og et stort, sydvendt vinduesparti, der går fra gulv til loft og slipper dagslyset ind i rigelige mængder. Om sommeren slår man døren op til den store, hyggelige terrasse, der nærmest indbyder til muntre sammenkomster med vin i glassene og gode bøffer på grillen.
Den lyse fordelingsgang giver adgang til et nydeligt badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine, et rummeligt soveværelse og et dejligt værelse. For enden af gangen finder man en stor, flot stue, der ligeledes er indrettet med vinduesparti fra gulv til loft og udgang til endnu en dejlig terrasse. Denne terrasse er vendt mod nord, så man har udsigt over det livlige gadeliv. Lejligheden er beliggende på første sal i en centralt beliggende bygning opført i 2006. Lejligheden kan beboes hele året rundt eller man kan vælge kun at bruge den i ferier og fridage. Vælger man det sidste får man en næsten vedligeholdelsesfri fritidsbolig med en særdeles attraktiv beliggenhed. Til lejligheden tilhører der endvidere et fælles skur til opbevaring af cykler mm. Udendørs facader er malet i foråret 2018.
Ring og aftal tid en fremvisning af denne fantastisk flotte lejlighed og lad dig imponere af den smagfulde indretning, det betagende smukke lysindfald og de skønne omgivelser lige midt i charmerende Blåvand by.
UDLEJNING: Der foreligger en udlejningsaftale med Novasol. Lejeindtægt til sælger var på kr. 79.332,00 i 2019.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.