Karl Postsvej 15B, 6857 Blåvand

Stråtækt sommerhusidyl i naturskønne omgivelser

Med en 1835 kvadratmeter stor grund har udelivet rigtig gode betingelser, og fuglesangen kan nydes på den skønne terrasse, der følger huset på øst-, vest- og sydsiden, så der er masser af sol fra tidlig morgen til langt ud på de lange, lyse sommeraftener.

Indenfor er stilen lys og sommerlig med vægge og lofter i lysnet træ. Fra entreen er der adgang til et flot og funktionelt køkken med gulvvarme. Køkkenet er placeret i åben forbindelse med et lyst og rummeligt alrum med flotte plankegulve. Der er endvidere en dejlig nedsænket stue, med klinkegulv med varme, brændeovn og udgang til delvis overdækket fliseterrasse, tre gode soveværelser og et badeværelse med gulvvarme, bruseniche, spa og sauna. Endvidere gæstetoilet, ligeledes med gulvvarme.

I gåafstand fra sommerhuset finder man en af Danmarks mest attraktive badestrande, og der er ligeledes gåafstand til Blåvand centrum som byder på masser af gode restauranter og butikker. Området byder på et væld af spændende udflugtsmål. Her har vi bl.a. Blåvand Zoo, det verdens berømte Tirpitz, et bolchekogeri med tilhørende flot butik og mange andre spændende ting man kan foretage sig i ferien.

Vi glæder os meget til at vise jer dette dejlige sommerhus.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Lejeindtægt til ejer i 2018 var kr. 118.040,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.