Sønder-Vasevej 80, 6857 Blåvand

Flot og lyst sommerhus med stor grund og fantastisk beliggenhed

Se boligvideo her


Med gåafstand til Blåvands smukke sandstrande og byens mange muligheder finder I her et dejligt sommerhus med masser af plads til afslapning og hyggelige udendørsaktiviteter. Huset ligger i et fredeligt område, hvor I uforstyrret kan skabe mange gode minder med hele familien, hele året rundt.
Huset er opført i 1975 men er i 2016 totalrenoveret og står flot og velholdt med sort træbeklædning og tag, som indgår i et flot samspil med den dejlige grund. Den imponerende rummelige grund på 2.055 kvadratmeter byder på høje træer, så I på den vestvendte side helt uforstyrret kan nyde solen og hinanden. Til huset står en rummelig vestvendt træterrasse med masser af plads til hyggelige frokoster og grillaftener med venner og familie. Træterrassen indrammer hele boligen, og mod øst får I en overdækket træterrasse til morgenkaffen og den regnfulde dag.

De indvendige 130 boligkvadratmeter er fornuftigt og rummeligt indrettet, og garanterer med flotte store vinduespartier et helt fantastisk lysindfald. Her får I hele fire værelser, så der er masser af plads til hele familien og overnattende gæster. Huset byder endvidere på to badeværelser, hvoraf det store har boblebad og tilstødende sauna. Køkken, stue og spisestue hænger alle sammen i ét, og giver boligen en helt særlig rummelig atmosfære og sjæl. Fra spisestuen er der udsigt og adgang til grunden.

Med flotte og store træterrasser til begge sider får I her masser af mulighed for afslapning i solen hele dagen.

Drømmer I om et sommerhus med masser af plads og en fantastisk beliggenhed, så finder I det lige her. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Lejeindtægt til ejer i 2017 kr. 219.817,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.