Sønder-Vasevej 100, 6857 Blåvand

Super dejligt aktivitetshus med yderst attraktiv beliggenhed og god lejeindtægt

Med sin attraktive beliggenhed i Blåvands gyldne trekant tilbyder dette sommerhus jer en dejlig base for jeres ferier og weekendture med kort afstand til en af Danmarks bedste badestrande og byens mange gode indkøbsmuligheder og spisesteder. Huset i sig selv er også af den attraktive slags, for det fremstår lyst og flot opdateret, og desuden er her virkelig god plads. I får ikke mindre end fem soveværelser, to lækre badeværelser og en opholdsstue med brændeovn, som ligger i åben forbindelse med køkkenet.

I forbindelse med værelsesafdelingen er der et stort aktivitetsrum med både billiard og bordfoldbold, samt et hyggeligt sofahjørne.
Udenfor venter et dejligt terrassemiljø, som der er adgang til fra både aktivitetsrummet, stuen og køkkenet. En del af terrassen er overdækket, mens en anden del ligger lige i husets vinkel og dermed godt i læ for vestenvinden.

Et super dejligt aktivitetshus, som vi glæder os til at fremvise!


UDLEJNING:

Udlejningsaftale foreligger med Dancenter. Lejeindtægt til sælger i 2019 var kr. 157.648,00 - Bemærk, huset er først i 2020 udbudt til 10 personer og lejen er hævet. Forventet lejeindtægt til sælger i 2020 er kr. 205.893,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.