Hedetoftvej 138, 6857 Blåvand

Dejligt fritidshus med nyt stråtag og herlig beliggenhed

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video

Nu kan du blive den næste ejer af dette fuldmurede fritidshus, der med fire værelser og store opholdsrum byder på en charmerende stemning og masser af plads til hele familien. Huset rummer også et stort badeværelse med spabad og sauna, så her er ekstra komfort i feriedagene. Samtidig kan du glæde dig over, at huset er placeret på en lille lukket vej, der slutter, hvor uspoleret vestjysk hedelandskab begynder.

Huset har stråtag fra 2016 og er opført i røde sten - en vestjysk stil med aner tilbage til kystens gamle klitgårde. Indenfor kan du glæde dig over 132 m2 i ét plan, og fordi huset er fuldmuret og byder på brændeovn, el-radiatorer og varmepumpe, kan du både holde sankthans og jul her.

Med fire værelser er her plads til familien, og ungerne kan også snildt invitere legekammerater med. Samtidig giver det store opholdsområde med køkken og stue i åben forbindelse masser af plads til det sociale samvær, og hyggen er helt i top, når ilden knitrer i brændeovnen. Det store badeværelse har ligesom køkkenet, gæstetoilettet og bryggerset med vaskefaciliteter varme i gulvet.

Vil du nyde sommersolen, er det store, sydvendte terrassemiljø stedet. Og her er gavmild plads til både solsenge og spisebord. På husets modsatte side er der en store indkørsel med parkering, og resten af den ugenerede grund er omkranset af frodige træer. Grunden støder op til en skøn udsigtsklit og åben hede.

Fra adressen er der kun en kilometer til Blåvand-Oksby, hvor du finder dagligvarebutikker, mens gode spisesteder og iskiosker frister. Springer du på cyklen, kan turen til Hvidbjerg Strand klares på ti minutter.

Her får du med andre ord et rummeligt og attraktivt fritidshus i naturskønne omgivelser. Kontakt os for en fremvisning.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger ikke.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.