Saturnvej 35, Alslev, 6800 Varde

Moderne familievilla fra 2011 i Alslev - fem værelser

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video

I Alslev mellem Esbjerg og Varde finder du denne moderne familievilla fra 2011. Huset byder på fem gode værelser, to badeværelser og et lækkert køkken-alrum. Derudover kan du se frem til en pæn og nem have med en solrig terrasse samt en integreret carport med tilhørende udhus.

Med en beliggenhed i Alslev kommer du til at bo i et dejligt nærmiljø med et tæt netværk og masser af aktiviteter i den nærliggende sportshal. Derudover er der kun fem minutters cykeltur til Alslev Skole, og der er samme korte afstand til Dagli’Brugsen, når der skal handles ind.

Ejendommen har en flot lys facade med hvide vinduesrammer og et mørkt, helvalmet tag. Indenfor byder boligen på 154 særdeles godt udnyttede kvadratmeter, og der er desuden både Troldtekt-lofter, genveks-anlæg og gulvvarme i hele huset.

Det store køkken-alrum er lækkert og stilrent indrettet med mørkt klinkegulv og hvide højglanselementer. Køkkenet er tosidet med god bordplads, og der er integrerede hvidevarer fra Gorenje samt direkte udgang til terrasse.

Via en flot, fransk dør kommer du fra køkkenet til hjemmets lyse og rummelige stue. Her er et nydeligt trægulv samt velplacerede vinduespartier, der giver en masse naturlig sollys, og ligesom i køkkenet er der også her en glasdør ud til terrasse.

De fem værelser fordeler sig med fire børneværelser plus et oplagt forældresoveværelse, der har skabsvæg og eget badeværelse med badekar, bruseniche og helstøbt håndvask.

Endelig er der et ekstra badeværelse med bruseniche samt et bryggers med plads til vaskefaciliteter. Begge badeværelser og bryggerset er desuden indrettet i samme stil.

Udenfor får du foruden det store, solrige terrassemiljø også en børnevenlig have med en boldspilsvenlig græsplæne.

Alt i alt en villa, som til fulde udnytter sine kvadratmeter. Kontakt Blåvand Mægleren, hvis du ønsker mere information eller en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.