Lyngvej 16, Grærup, 6840 Oksbøl

Totalrenoveret charmerende fritidshus tæt på stranden

Se boligvideo her

Det er ikke tit, der er mulighed for at erhverve sig et sommerhus som dette. Her får man nemlig en ualmindelig smuk og charmerende, stråtækt bolig omgivet af skønne træterrasser og beliggende på en stor, ugenert naturgrund, hvor krondyr, rådyr og harer jævnligt lægger vejen forbi.
Grærup er et sommerhusområde ud over det sædvanlige. Her finder man ikke en masse restauranter og kiosker, til gengæld får man naturskønne landskaber, gode sandstrande og en enestående ro, der gør området til noget ganske særligt. Stranden er meget børnevenlig og findes blot syv minutters gang fra huset, så der er ikke langt fra tanke til handling.
Vil man hellere fiske, har området en put&take-sø, hvor både store og små kan bidrage til aftensmaden.
Set udefra emmer dette hus af charme og sommerlig stemning, og det indtryk forstærkes blot, når man træder indenfor. Vægge og lofter er hvidmalede, der er lofter til kip og gulvene er belagt med flotte trægulve. De store vinduespartier sikrer på en gang et fantastisk lysindfald og en skøn udsigt over området.
Husets naturlige samlingspunkt er det skønne opholdsrum hvor køkken, spisestue og opholdsstue er samlet i et. Rummet er indrettet med synlige bjælker og udgang til en stor vestvendt terrasse, hvor man kan grille eller blot nyde aftensolen og dyrelivet fra første parket.
Badeværelset er flot og funktionelt med bruseniche og soveværelset er lyst og byder på en behagelig atmosfære. En skøn hems med opgang fra stuen sørger for ekstra sovepladser til overnattende gæster.
Ejendommen er helt ugenert og er omgivet af en meget solrig naturgrund, der kræver et minimum af vedligeholdelse. Her skal man blot lade skuldrene synke og lade naturen tage over. Når der skal provianteres går turen til Vejers eller Oksbøl, der blandt andet byder på gode indkøbsmuligheder og et idrætscenter med svømmehal.
For jer, der drømmer om et betagende smukt og indflytningsklart fritidshus beliggende i naturskønne omgivelser og i gåafstand fra den skønneste badestrand, så er dette hus svaret på jeres drømme. Kontakt os allerede i dag og aftal tid til en fremvisning. Vi lover jer, at I vil mærke roen og den fantastiske atmosfære allerede fra første sekund.


UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Dancenter. Huset lejes ud i begrænset omfang, lejeindtægt til ejer ca. kr. 25.000,00. Der foreligger et udlejningsbudget fra Dancenter som viser, at huset vil kunne indbringe ca. kr. 55.000,00 til ejer ved normal udlejning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.