Fyrvej 94, 6857 Blåvand

Fantastisk grund med unik beliggenhed

Her får du muligheden for at blive ejer af en sommerhusgrund med en helt unik beliggendhed. Grunden ligger midt i naturskønt område kun få minutters gang til en af Danmarks bedste badestrande med udsigt til Blåvand Fyr. Du har mulighed for at bygge et hus på maks. 90m2 bebyggelse i grundplan samt evt. uopvarmet udestue og mindre garage. Der henvises til § 3 i tinglyst deklaration. Bygningen må opføres i 1 1/2 etage med udnyttelig tagetage. Taget skal beklædes med strå.

På grund af grundens beskaffenhed og beliggenhed, vil man få en fantastisk udsigt over området.

Blåvandshuk er Danmarks vestligste punkt med Blåvand Fyr som et lysende vartegn, og den skønne natur med kronvildt og mange stier som indbyder til ride ture, løb eller vandre ture. Her ud over er der selvfølgelig også områdets dejlige strande, som indbyder til solbadning og aktiviteter på vandet.

Blåvand er et meget attraktivt ferieområde som er i en rivende udvikling. Her tilgodeses hele familien, da området byder på et bredt udvalg af shopping
muligheder, dagligvarer forretninger, modebutikker, brugskunstforretninger, rav- og smykkebutikker, lysfabrik og bolcherkogeri samt en masse hyggelige spisesteder. I 2017åbner ligeledes det fantastiske Tirpiz Museum som er designet af danskeren Bjarke Ingels.

TILSLUTNINGSAFGIFTER.:
ALLE tilslutningsomkostninger afholdes af køber.

Der er mulighed for at få indlagt Internet og tv signal via Stofa. Se mere på www.stofa.dk

RING OG FORHØR NÆRMERE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.