Fanøvej 2, 6852 Billum

Velholdt etplansvilla på lukket vej i Billum

>Klik her for at se 720-graders foto

>Klik her for at se video

Omgivet af en skøn, blomsterrig have finder I denne velholdte villa på en lukket vej i Billum. Villaen er velegnet både til den lille familie og til parret, hvor børnene er flyttet hjemmefra. I kan også glæde jer over, at afstanden til både Varde og Esbjerg er kort, og ligeledes finder I Vesterhavets skønne sandstrande i cykelafstand fra adressen.

Villaen er fra 1974, og arealet dækker i alt 114 godt udnyttede kvadratmeter i ét plan. Huset er solidt bygget i hvide mursten med et valmet tag i tegl. Loftet er efterisoleret i 2004, og køkkenet blev moderniseret i 2003.

Fra grunden - og køkkenvinduet - er der en dejlig udsigt ned ad vejen takket være beliggenheden på en hjørnegrund, der bidrager med lidt luft og plads omkring huset. Samtidig er privatlivet sikret med en mur, der afskærmer haven og terrassen fra nysgerrige blikke.

Indenfor udgør den hyggelige vinkelstue og spisekøkkenet de fælles opholdsrum, mens tre værelser, et badeværelse og et bryggers afrunder planløsningen. Der er desuden ingen generende lister i husets døråbninger.

Haven er smukt anlagt med fine prydbede, der kan nydes fra den sydvendte terrasse, hvor der næsten kan gives lægaranti. Her står et enkelt æbletræ af den velsmagende sort Aroma, og den overskydende høst kan passende opbevares i skuret, der ligger i forlængelse af garagen.

Fra Billum kommer I let til både Varde og Esbjerg, og beliggenhedens helt store force er, at det er let at komme til en række af Vesterhavets skønne strande, som I kan få glæde af året rundt.

I 2018 bliver der bygget en helt ny stor REMA 1000 i Billum og byen tilbyder dermed både en børnehave, en popuær friskole, et attraktivt foreningsliv samt gode indkøbsmuligheder.

Alt i alt er dette et solidt og praktisk hus, som vi gerne fortæller meget mere om ved en fremvisning.

Sælger oplyser at ekspansionsbeholderen og cirkulationspumpen er skiftet i år 2018.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.