Nordskrænten 69, Jegum, 6840 Oksbøl

Moderne og velindrettet sommerhus i Jegum Ferieland

>Klik her for at se 720-graders foto

Nu kan du blive den næste ejer af dette attraktive sommerhus, der danner en moderne og komfortabel ramme om feriedagene. Med tre gode værelser, to badeværelser og lyse, luftige opholdsrum er her plads til børnefamilien, og den 1.533 m2 store grund med græsplæne og solterrasse danner en dejlig ramme om sommerdagene under åben himmel. Beliggenheden i Jegum Ferieland betyder nem adgang til indkøb og familievenlige aktiviteter, samtidig med at området byder på masser af smuk natur og kort afstand til Vesterhavet.

Huset blev opført i år 2004 i gode kvalitetsmaterialer. Eksempelvis er karmene af mahogni, og de 101 velholdte m2 byder på en moderne indretning med lyse, luftige rum. De tre værelser har trægulve, og fra det ene er der adgang til et badeværelse med bruseniche. Husets andet badeværelse er indrettet med bruseniche, vaskesøjle, spabad og sauna. I opholdsområdet er køkkenet integreret med to stuer. Klinkegulve med varme sørger sammen med lofter til kip og et skønt lysindfald for en behagelig atmosfære, som kun bliver bedre, når ilden knitrer i brændeovnen.

Langs husets sydvendte facade smyger sig en stor terrasse med sol dagen lang. Her er tilmed en overdækket del mod vest, hvorfra du kan nyde synet af solnedgangen.

Jegum Ferieland byder på sjove familieaktiviteter som minigolf og tennis, og familiens yngste vil elske det daglige besøg hos gederne, der gerne vil klappes og snakke. Her er også butik med café, som leverer friskt, hjemmebagt morgenbrød. Området byder på cykelstier, som bringer dig til Vrøgum Klitplantage eller omkring Filsø, der som beskyttet naturområde har et enestående dyre- og fugleliv. Og de langstrakte sandstrande og Vesterhavet venter kun et kvarters kørsel fra adressen.

Her får du med andre ord en kvalitetshus med solterrasse og en stor grund. Vil du have en fremvisning?

DE MANGLER, SOM FREMGÅR AF RAPPORTERNE ER UDBEDRET!

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Danurlaub. Lejeindtægt til ejer i 2019 var kr. 50.360,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.