Blåvandvej 66, 6857 Blåvand

Charmerende sommerhus beliggende lige op til naturen.

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video

Nu kan du blive den næste ejer af dette stråtækte fritidshus, der byder på masser af original charme. Med til ejendommen hører en stor grund med masser af hyggelige kroge, hvor du kan nyde sommeren under åben himmel. Ejendommen er omkranset af smukke klitplantager, og samtidig har du kort vej til stranden og vandet ved Ho Bugt.

Huset daterer sig tilbage til år 1827, og tidligere har ejendommen fungeret som kro. Med stråtag, bondehusvinduer og de to skorstene fornægter den historiske charme sig da heller ikke. Og indenfor i husets 96 m2 giver originale detaljer som synlige loftsbjælker, staldvinduer og køkkenets vægge beklædt med kakler boligen masser af stemning.

Tre værelser giver plads til hele familien, og med et hyggeligt køkken og en spisestue i åben forbindelse kan I være sammen om både madlavning og gode middage - opvaskemaskinen gør oprydningen nem og bekvem. Huset fuldendes af et bryggers samt et badeværelse. Derudover byder ejendommen på et udhus med værksted og et disponibelt rum.

Oksby Plantage og Bordrup Klitplantage begynder, hvor ejendommen slutter, og med sine frodige træer glider grunden i ét med omgivelserne. Med sydvendt terrasse samt en overdækket er her masser af muligheder for at nyde livet i det fri, og den 7.376 m2 store grund byder på hyggelige kroge med sol, skygge eller læ.

Vandrestier fører ind gennem de tilstødende plantager, og nær ejendommen ligger en rideskole, hvis familien tæller en hestepige eller to. Samtidig giver området masser af muligheder for at besøge stranden enten ved Ho Bugt eller ved Vesterhavet.

Her får du med andre ord et fritidshus med sjæl og charme. Kontakt os for en fremvisning.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Novasol.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.