Korshøjvej 12, Alslev, 6800 Varde

Funktionel familievilla i roligt område tæt på skole - cykelsti til Varde

>Klik her for at se 720-graders foto

>Klik her for at se video

På en stille vej i den lille landsby Alslev lidt uden for Varde udbydes nu denne funktionel etplansvilla på 149 m2. Boligen ligger en smule tilbagetrukket fra vejen, og området her er ganske roligt, så rammerne bliver ikke meget mere trygge for dine børn at vokse op i. Børnevenlig er også den korte distance til skolen, Alslev-Hallen og byens fodboldbane, og det hele kan nås til fods. Også indkøbsmuligheder kan man spadsere til, og så er der er i øvrigt cykelsti hele vejen til Varde.

Ja, som børnefamilie kan man ikke ønske sig meget mere. Det skulle da lige være en herlig have med plads til leg, men det får I heldigvis også. Og så er der i øvrigt mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på hele herligheden - med skønne, grønne planter, farverige blomster og smagfulde grøntsager. Sidstnævnte er der også plads til i drivhuset.

Huset er opført i 1969, og stilen indenfor vidner da også om, at boligen ikke er det nyeste skud på stammen. Boligen fungerer dog helt optimalt, så eventuelle moderniseringer kan I tage løbende og i jeres helt eget tempo. Noget I til gengæld ikke behøver at røre ved, er de store rum, der nemt kan møbleres, som I ønsker. Det gælder blandt andet den store vinkelstue, som ligger ved siden af spisekøkkenet. Værelser er der tre af, og to af disse har en rigtig god størrelse. Også bryggerset er umådeligt stort, og med både badeværelse og gæstetoilet slipper I for at stå i kø foran håndvasken, inden I skal ud ad døren om morgenen.

Ja, der er mange fine kvaliteter og muligheder i denne villa. Velkommen til Korshøjvej 12!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.