Port Arthursvej 37, 6857 Blåvand

Stemningsfuldt sommerhus i rolige, naturskønne omgivelser

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video
Nu kan du blive den næste ejer af dette sommerhus, der med tre værelser og store opholdsrum har plads til hele familien. Sommerhus er lig med afslapning under åben himmel, og med et hyggeligt, sydvendt terrassemiljø kan du få det maksimale ud af sommerens soltimer. Huset er omkranset af en dejlig naturgrund, som glider i ét med omgivelserne, og fra adressen er der kun en kort cykeltur til Hvidbjerg Strand og bølgen blå.

Med sine sortmalede, træbeklædte ydervægge emmer dette Panbo-hus af rigtig sommerhuscharme, og stemningen fortsætter inden døre. Især i opholdsområdet med køkken og stue i åben forbindelse samt direkte adgang til en udestue. Her er masser af muligheder for at være sammen om gode måltider og aftenhygge. Tre værelser i husets anden ende giver sovepladser til hele familien, og det fuldendes af et vaskerum samt et badeværelse med bruseniche.

Som en hestesko omkranser huset en sydvendt terrasse, som er stedet, hvor du kan finde både sol og læ. Desuden er her morgenterrasse samt en aftenterrasse med plads til en solbænk, hvor du kan nyde solnedgangen. Den herlige naturgrund glider i ét med omgivelsernes lyngklædte bakker og frodige nåletræer.

Blåvand-Oksby ligger fem minutters cykeltur fra adressen, og her finder du supermarked, butikker og spisesteder. Og vil du en tur til den børnevenlige Hvidbjerg Strand, skal du kun cykle et kvarter.

Her får du med andre ord en charmerende sommerhus med solrige terrasser og naturskønne omgivelser. Kontakt os allerede i dag.

UDLEJNING:
Der foreligger en udlejningsaftale med Novasol. Lejeindtægt til ejer ca. kr. 66.000,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.