Egelunden 17, Jegum, 6840 Oksbøl

Rummeligt kvalitetssommerhus på ugeneret grund i Jegum Ferieland

>Klik her for at se video


På en lukket vej i attraktive Jegum Ferieland finder du dette velholdte fritidshus med tilhørende stor, integreret carport. Boligen byder på en moderne indretning med fire regulære værelser og et fantastisk opholdsområde med masser af plads til feriehyggen, mens der også er rig mulighed for leg og solbadning på den private grund.

Den charmerende kvalitetsejendom er tegnet og opført i 2001 af sælger selv. Den ligger på en 1.550 m2 stor grund omkranset af træer og buske, der skaber en helt ugeneret ramme om udelivet. I gåafstand fra adressen venter der et bredt udvalg af natur- og ferieoplevelser. På fem minutter kan du gå op til Jegums centerareal, hvor der er butik, café og legeplads, ligesom området også inviterer til både golf, fiskeri og meget mere. Er du til vandring, løb eller cykling er der anlagt cirka 11 kilometer natursti omkring Jegum, så du kan nyde naturen på nærmeste hold.

Huset er bygget i solide materialer samt med fokus på komfort og funktionalitet. Mest iøjnefaldende er det indbydende opholdsområde, der består af et U-formet køkken i åben forbindelse med en stor dagligstue. Stuen har loft til kip, Morsø-brændeovn og dobbelt udgang til et delvist overdækket terrassemiljø orienteret mod sydvest.

De fire værelser er fordelt på to separate afsnit. Der hører et badeværelse med til hver afdeling, og i det ene badeværelse er der bruseniche, spabadekar, sauna og plads til vaskefaciliteter. Dertil kommer en praktisk fordelingsgang med direkte adgang til carporten samt et teknikrum. I forbindelse med carporten følger der to disponible rum - det ene er indrettet som en form for havestue, mens det andet er velegnet til opbevaring eller hobby.

I hele boligen er der gulvvarme, ligesom solcelleanlæg på husets tag sørger for at holde energiforbruget nede.

Velkommen til Egelunden 17 i Jegum Ferieland!

Udlejning
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Udlejning til ejer i 2016 kr. 45.298

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.