Lyngvej 11, Grærup, 6840 Oksbøl

Charmerende sommerhus på skøn naturgrund i fredelige omgivelser

>Klik her for at se 720-graders foto

Dette hyggelige fritidshus i Grærup Strand er det perfekte valg for dig, der sætter pris på at nyde dine fridage i fredfyldte naturomgivelser nær Vesterhavet. Huset ligger således på en 2.530 m2 stor, dejlig naturgrund under ti minutters gang fra stranden, og fra grundens to solterrasser kan du følge naturen på tætteste hold, når råvildt, harer og andre dyr lægger vejen forbi matriklen.

Sommerhuset ligger på Lyngvej, der er en lukket vej uden trafik. Fra den stille vej fører en sti direkte gennem klitterne ned til vandet. Nærområdet byder på et hav af flotte naturoplevelser. Foruden strandene i Grærup og Vejers er der rig mulighed for at gå ture i Vejers Klitplantage eller i de øvrige skove og plantager, ligesom du kan fiske i Grærup Fiskesø. Indkøbene kan desuden gøres i Vejers eller Oksbøl.

Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt, så den fremstår i en lys og velholdt stand. Samtlige vinduer er udskiftet med vedligeholdelsesfrie sprossevinduer først i 10'erne, mens brændeovnen i stuen er skiftet i 2015. I 2015 er værelserne også blevet omdisponeret og istandsat.

Boligen rummer en stor stue med integreret køkken, som har direkte udgang til en sydøstvendt morgen- og frokostterrasse. Via en dobbeltdør er der forbindelse til en lille forstue samt en fordelingsgang, der giver adgang til husets to værelser og et badeværelse. Samtlige rum emmer af autentisk sommerhusstemning, mens et glimrende lysindfald sammen med brændeovnen understøtter den behagelige atmosfære.

Mens du kan nyde en god frokost på den sydøstvendte terrasse, er der masser af eftermiddags- og aftensol på den store, vestvendte terrasse. Her kan du slappe af med god samvittighed, da den stemningsfulde naturgrund passer sig selv. Tilmed er der masser af brændeplads i det 7 m2 indbyggede udhus.

Velkommen til Lyngvej 11 i Grærup Strand!


Udlejning:
Der er indgået en udlejningsaftale med Dancenter i 2017. Budget foreligger fra Dancenter, hvor udlejningen til ejer anslåes til kr. 44.500,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.