Sletten 138, 6800 Varde

Eksklusiv Bammeskov Villa opført i Petersen Tegl.

I et dejligt børnevenligt område med gode legepladser, naturområder og stisystemer til byen, finder du denne Kvalitetsvilla fra Bammeskov Huse.

Villaen som er fuldmuret er opført i Petersen Tegl, med arkitekt tagrender, sorte cementtagsten samt Velfac træ/alu vinduer og døre. Der tilhører en isoleret dobbelt garage, som er med 2 elektriske porte, støbt gulv, indlagt el samt adgang til et separat cykelrum og teknik/viktualierum.

Dejlig lukket og solvendt have med en flot fliseterrasse.

Lofterne går over alt til kip på nær i gæstebadeværelset. Endvidere er der gulvvarme over alt. Villaen er flere steder i forskudte niveauer.

INDRETNING.:
Via en overdækket indgang er der adgang til lyst bryggers med god skabs og bordplads. Super børne afdeling med et stort aktivitetsrum med trægulv, spots og stort vinduesparti med dobb. dør ud til haven. 3 rummelige værelser med dobb. skabe, trægulve og hems. Gæstebadeværelse med Svane inventar, naturskiffer fra Petersen tegl, muret brus og håndklædetørrer. Pæn entre med klinkegulv. Stort og lyst køkken/alrum med dejligt lysinfald fra bl.a 2 elektriske ovenlysvinduer, klinkegulv, køkkenbord i hvidolieret eg og eksklusivt inventar fra Svane Køkkener. Rummeligt soveværelse med god skabsplads. Eksklusivt badeværelse med nedsænket brus, hjørnebadekar, Svane Inventar, naturskiffer fra Petersen Tegl og håndklædetørrer. Hyggelig lys nedsænket stue med trægulv og store vinduespartier.

MATERIALER M.M.:
Der er svagstrømsanlæg, Centralstøvsuger, Alarm, Junckers trægulve, Petersen Tegl som facader og gulve i begge badeværelser, integreret strygebrædt, galvaniseret hegn med låger m.m. Alt inventar er fra Svane Køkkener. Lydisoleret/sikkerheds vinduer. Terrazzo bordplader i badeværelserne, håndklædetørrer med fjernvarme samt væghængte toiletter. Postkassemur m.m.

EVT. BYTTE MED BYHUS ELLER EJERLEJLIGHED I VARDE ELLER SOMMERHUS I BLÅVAND.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.