Nordvej 13, 6853 Vejers Strand

Velindrettet fritidshus på charmerende klitgrund nær Vejers Nordstrand

>Klik her for at se 720-graders foto

Attraktivt placeret på en kuperet klitgrund få minutters gang fra stranden og Vejers by finder du dette hyggelige fritidshus. Boligens 112 m2 fordeler sig på blandt andet fire værelser og et stort, lyst opholdsrum, mens udelivet kan nydes på en stor, solvendt terrasse eller i helt fantastiske ferieomgivelser.

Vejers er nemlig kendt for sine fine, hvide sandstrande, smukke klitplantager og vidtstrakte hedelandskaber, der grænser op til feriebyen. Dermed er der masser af indbydende natur at gå på opdagelse i, ligesom Vejers i sig selv har alt, hvad du behøver. Der er gode butikker, restauranter, kunstgallerier samt et gammeldags bolsjekogeri og meget mere. Fra adressen er der nem adgang til det hele, og via en lille strandsti gennem klitterne for enden af Snerlevej er der bare få hundrede meter til Vesterhavet.

Huset er opført i 1973 i halvandet plan, og siden da er det blevet vedligeholdt løbende. Udefra fremtræder det med en rød træbeklædning samt hvide sprossevinduer, mens det også emmer af ægte sommerhusstemning inden døre.

Der er plads til at samle familien foran brændeovnen i den rummelige stue, hvor et køkken af nyere dato er integreret i opholdsmiljøet. Fra stuen er der desuden direkte udgang til et sydvestvendt terrasseområde med sol det meste af dagen.

En stor, praktisk fordelingsentré forbinder alle rum i stueplan, der også tæller et badeværelse med vaskefaciliteter og to af værelserne. Husets to øvrige værelser finder du på førstesalen - det ene med udgang til en sydvendt altan.

Grunden kræver blot et minimum af vedligeholdelse, så der er masser af tid til at nyde solen på terrassen, der udvidet og opdateret i 2014 med nye fliser samt et rækværk, som gør den lukket. Tilmed ligger den i læ bag det kuperede terræn.

Her får du kort fortalt et dejligt sommerhus med en eftertragtet beliggenhed nær stranden og Vejers mange tilbud.

UDLEJNING:
Huset lejes ud via "Die hyggelige Dänen". Udlejning i 2018 kr. 58.578,00 til ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.