Gøgevej 5, 6853 Vejers Strand

Dejligt fritidshus med fredelig og naturskøn beliggenhed

Fredeligt beliggende i et fredeligt og hyggeligt sommerhusområde omgivet af en skøn natur med skove og gode stier til at lufte hund og løbesko ligger dette dejlige fritidshus. Fra ejendommen har I gåafstand langs de lyngklædte klitter til skønne badestrande, og området byder på et rigt dyreliv, fuglesang og en ganske unik ro.

Huset er opført i 1986 og fremstår flot og velholdt med røde murstensfacader og cementstenstag, der står flot til de grønne omgivelser. Ejendommen byder på en 2.003 kvadratmeter stor grund, hvor I får en dejlig, sydvendt grund med god læ for vinden. Til huset hører også et 15 kvadratmeter udhus fra 2007 med god plads til brænde, redskaber og cykler.

Husets 89 kvadratmeter bolig er godt og funktionelt indrettet med rustikke, hvide murstensvægge og en skøn atmosfære. Her får I to gode værelser, et soveværelse, et stort badeværelse med tilhørende sauna samt depotrum. Det hyggelige køkken er i åben forbindelse til stuen, hvor hele familien kan samles om måltider og afslapning ved den knitrende brændeovn. Fra stuen er der desuden udgang til den delvis overdækkede sydvendte fliseterrasse.

Grunden er anlagt til let vedligehold og giver gode muligheder for at nyde de smukke omgivelser i ro og mag.

Drømmer I om et godt fritidshus, hvor I kan samle ny energi efter en travl hverdag, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.


UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Die hyggelige Dänen. Huset lejes ud i en meget begrænset periode fra juli til oktober. Lejeindtægt til ejer i 2017 kr. 32.548,00
Forventet lejeindtægt til ejer ved fuld udlejning ca. kr. 75.000,00. Budget foreligger

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.