Torrupvej 30, Torrup, 6800 Varde

Flot renoveret landejendom tæt på Alslev. Muglighed for leje af ekstra jord.

Søger du en veholdt renoveret landejendom med mulighed for hestehold m.m. så er denne ejendom måske noget for dig ?

Med en praktisk beliggenhed få minutters kørsel til Vestkystvejen, hvor der er direkte forbindelse til motorvejen, få minutters kørsel til Varde og Alslev by , hvor der er skole, pengeinstitut, daginstitutation, Dagli Brugs, dagpleje og idrætsfaciliteter ligger denne velholdte ejendom.

Ejendommen er løbende renoveret og hovedhuset er indrettet med stor entre med klinkegulv, og adgang til flot gæstebadeværelse som er renoveret i oktober 2016 med en lys vægflise, lys gulvklinke og inventar i sort højglans. Mindre værelse. Dejlig lys spisestue ( tilbygget i år 2008 ) med indbygget brændeovn og 2 døre ud til god fliseterrasse. Rummelig opholdsstue. Velholdt KVIK køkken fra år 2000 med nedsænket kogeø, granit bordplade ved komfuret, god bordplads. Fra køkkenet er der adgang til et mindre værelse/kontor. Nymalet fordelingsgang med adgang til nymalet soveværelse med skabsvæg, værelse og rummeligt badeværelse med gulvvarme, badekar, bidet, muret bruseniche, håndklædetørrer og nyt inventar fra år 2016 i sort højglans, armatur med håndfri betjening og nyt spejlarrangement. Bryggers med bordarrangement og håndvask samt adgang til viktualierum.

1 sal er i år 2008 indrettet med en dejlig lys stue med synlige hanebånd, Velux tagaltan og der er god udsigt over området samt kig til spisestuen. 3 gode rummelige værelser med synlige hanebånd og tagvinduer samt et disponibelt rum.

Der tilhører endvidere en carport med adgang til 2 store isolerede rum ( i det ene står oliefyret ) og det andet er med indlagt varme. Der er endvidere stor gildesal med plads til 70 gæster med eget køkken, bar, badeværelse og stor entre, alt sammen opvarmet med gulvvarme fra stokerfyr. Der er en projektor i gildesalen, så man kan bruge rummet som biograf. Dobbelt garage med elektriske porte.

Endvidere stor stald og højloftet lade med 3 porte.

DER ER MULIGHED FOR AT LEJE EKSTRA JORD TIL EN YDERST FORNUFTIG PRIS. RING OG FORHØR NÆRMERE.

DENNE EJENDOM ER ABSOLUT EN FREMVISNING VÆRD, SÅ SEND EN MAIL ELLER RING ALLEREDE NU OG BESTIL TID.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.