Hans Thuesensvej 34, 6857 Blåvand

Luksuriøst poolhus med attraktiv beliggenhed

Se boligvideo her
Her er sommerhuset til dig, der drømmer om at invitere venner og familie på ferie i luksuriøse omgivelser. Det sortmalede sommerhus er opført i træ og er udstyret med store vinduespartier, der inviterer sollyset indenfor. Udtrykket er eksklusivt og moderne og beliggenheden er helt i top - huset er nemlig placeret på en imponerende dejlig naturgrund i gåafstand til Vesterhavet og den indbydende sandstrand og samtidig tæt på hyggelige Blåvand, der lokker med mange butikker og velrenommerede spisesteder.
Huset byder på ikke mindre end seks soveværelser, så her er der plads til hele familien, og når det ikke lige er Vesterhavet, der trækker, så kan man nyde livet i den fantastisk lækre poolafdeling med standvandsspa, stor pool, dampkabine, sauna samt badeværelse med bruseniche.
Derudover er huset indrettet med yderligere to flotte badeværelser med brusenicher samt en lys og indbydende entre. Det naturlige samlingspunkt er den rummelige stue, der ligger i åben forbindelse til et flot og moderne køkken med lyse køkkenelementer og mørke bordplader. Stuen imponerer med store vinduespartier, der sikrer en fantastisk udsigt over grunden samt loft til kip, der ender i et nærmest stjerneformet ovenlysvindue, der giver rummet et helt særligt udtryk.
Brændeovnen spreder både hygge og varme i de kolde måneder, mens jordvarmeanlæget sørger for en økonomisk opvarmning af sommerhuset.
Med til dette skønne sommerhus hører også en stor carport, et integreret redskabsrum til opbevaring af bl.a. havemøbler om vinteren skur samt en dejlig grund. Bag huset finder man en lækker terrasse, der er vendt mod sydvest, så man kan nyde solen fra tidlig morgen til den forsvinder i horisonten.
Her får man et rummeligt pollhus med masser af plads og fantastiske muligheder for afslapning og hygge i godt selskab. Huset er omhyggeligt vedligeholdt og fremstår i virkelig flot stand såvel ude som inde. Har man ikke selv mulighed for at benytte det i hele ferieperioden, er det nemt at leje ud og indbringer en god lejeindtægt.
Selve grunden er en dejlig velholdt, beplantet naturgrund på 2116 m2, der indbyder til både leg og boldspil, men også til solbadning i ugenerte omgivelser.
Grib chancen for at nyde fremtidige ferie og fridage i dette skønne sommerhus med egen poolafdeling og bestil tid til en fremvisning allerede i dag. I bliver med garanti ikke skuffet.
UDLEJNING.: Udlejningsaftale foreligger med Novasol. Anslået lejeindtægt til ejer kr. 311.000,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.