Blomstervangen 74, Jegum, 6840 Oksbøl

Attraktivt fritidshus med særdeles god lejeindtægt

>Klik her for at se 720-graders foto

>Klik her for at se video

På en fredelig adresse i det attraktive fritidsområde Jegum Ferieland udbydes nu dette velholdte fritidshus, der står lyst, lækkert og helt indretningsklart. Huset ligger for enden af en lukket lomme uden gennemkørende trafik lige ud til et stort, fredet engareal. Grunden, der er omkranset af tætstående træer og buske, tæller hele 1.584 m2, og den er anlagt med hele to skønne terrasser, et bålsted, et legehus og en trampolin.

Huset er opført i 1992 og blev i 2011 gennemgribende renoveret indvendigt. Udefra præsenterer huset sig nydeligt med en hvidmalet træfacade og nyere sort tag, og også indenfor står det lyst og indbydende. Boligen rummer 87 m2, og pladsen er godt udnyttet med tre gode værelser og et lækkert badeværelse med spabad og sauna. Her er også en stor og lys stue i åben forbindelse med køkkenet, og her er både loft til kip, brændeovn og en hyggelig alkove. Som en ekstra luksus har huset også et bryggers med egen indgang, vaskemaskine og god skabsplads - perfekt til familien med børn.

Jegum Ferieland er et dejligt, naturskønt område med masser af plads omkring de enkelte fritidshuse. Der er anlagt omkring 11 kilometer naturstier i området, hvor man kan cykle og gå samt betragte fugle og dyrevildt fra de opstillede bænke. Tager I på udflugt til områdets nordvestlige hjørne, møder I et smukt stykke uspoleret natur ved Søvig Bæk. Desuden står legepladsen ved Centerbygningen til fri afbenyttelse.

Ja, her er der er mange fantastiske oplevelser for både børn og voksne i vente. Ring til Blåvand Mægleren v/Claus Lützen i dag, og vi aftaler en tid til en fremvisning!

UDLEJNING.:
Udlejningsaftale foreligger med Schultz Feriehuse. Lejeindtægt til ejer i år 2016 kr. 64.117,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.