Horns Bjerge 3 44., 6857 Blåvand

Dejlig ferielejlighed tæt på by og strand

Se boligvideo her

Dejlig lys og velbeliggende ferielejlighed i 2 plan, som ligger ca. 800 meter fra Vesterhavet og ca. 200 meter fra Blåvand by, hvor der er masser af restauranter og gode butikker m.m.

Lejligheden er opført i skandinavisk stil og ligger i Blåvandslyst, som bl.a. på grund af de grønne områder og bækken som snoer sig igennem området med hyggelige broer, er et rigtigt afslappende sted at holde sin ferie.

INDRETNING.:
Via et hyggeligt overdækket indgangsparti kommer man ind i en entre med garderobeplads og klinkegulv. Hyggeligt soveværelse med tæppe, 2 skabe og 2 stk. boxmadrasser. Pænt og velholdt badeværelse med klinkegulv med varme, hjørnespa, adgang til sauna, brusniche samt lyst inventar med baldakin med spots. Lys og rummelig stue med loft til kip, gulvklinke, pænt møblement, brændeovn, spiseplads samt 2 døre ud til syd/vestvendt fliseterrasse. Fra stuen er der en pæn træppe til 1 sal, hvor der er et repos med tæppe samt 2 værelser med tæppe, 2 sovepladser, loft til kip og hyggeligt møblement. Dejligt køkken i åben forbindelse med stuen, hvidt inventar og alt i hårdehvidevarer. Praktisk baggang med egen indgang og udgang til terrasse, klinkegulv samt vaskesøjle og skabe.

Ønsker du en ferielejlighed med minimal vedligehold så er denne lejlighed måske noget for dig, da ejerforeningen står for alt udvendig vedligehold.

Lejligheden har helårsstatus og kan dermed opnå 80% belåning.

Bemærk aconto vand, hus og indboforsikring er indeholdt i fællesudgifterne.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet Blåvand. Lejeindtægt til ejer i år 2016 kr. 86.841,00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.