Guldvangen 34, Houstrup, 6830 Nørre Nebel

Velholdt aktivitetshus med super god lejeindtægt

Se boligvideo her
Her er fritidshuset alle drømmer om. Lyst og moderne med plads til både familie og venner og beliggende i naturskønt område kun få kilometer fra den skønneste badestrand.
Huset er placeret i det fredelige sommerhusområde i Houstrup helt tæt på Blåbjerg Klitplantages skønne natur. Her kan man nyde roen og de smukke omgivelser og lade bekymringerne flyve - og når man ikke selv har tid til ferie, er det nemt at leje huset ud.
Sommerhuset er opført i 1997 og er løbende renoveret, så det fremstår i ualmindelig pæn stand såvel ude som inde. Kombinationen af de røde mursten og det smukke stråtag giver den helt rigtige stemning, der understreges af de hvide vægge og det imponerende lysindfald, der præger samtlige rum.
Når man træder ind i huset, mødes man først af en indbydende entré, der leder videre ind i et hyggeligt køkkenalrum. Køkkenalrummet ligger i åben forbindelse med en charmerende opholdsstue med brændeovn, fritlagte bjælker og loft til kip. De store vinduespartier vendt mod syd sikrer en dejlig udsigt over grunden.
I stueetagen er der endvidere to gode værelser, to nydelige badeværelser med bruser, en sauna, et mindre disponibelt rum og et skønt aktivitetsrum med bordtennis- og poolbord m.m. Rummet var tidligere indrettet med pool og er derfor indrettet med stort vinduesparti og loft til kip.
På første sal er der to rummelige soveværelser og et repos.
Sommerhuset er omkranset af fliseterrasser, så man kan følge solen fra morgen til aften. Den store naturgrund er anlagt med græsplæne med sandkasse, gyngestativ og en skøn sandbane med net, der gør det muligt at dyste i både badminton og beachvolley.
Ferien kan sagtens spenderes på matriklen, men har man mod på større naturoplevelser ligger Blåbjerg Klitplantage lige i nærheden og der er kun en kort cykeltur til Vesterhavets fristende, hvide sandstrande. Der er også mulighed for at cykle til feriecenteret Dayz Seawest, der lokker med legeland, tropisk badeland og gode spisesteder.
Drømmer du om et skønt sommerhus, der kan forvandle dine ferier og fridage til ren afslapning i de smukkeste omgivelser, så er dette hus, det du søger. Ring og bestil tid til en fremvisning allerede i dag.
Gulve i stue og de to værelse i stueplan bliver skiftet i august/september 2017

UDLEJLNING:
Udlejningsaftale foreligger med Admiral Strand. Lejeindtægt til ejer i år 2016 kr. 96.000,00 excl. forbrug. Huset er allerede udlejet for kr. 97.000 i juni 2017.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.