Fyrvej 26, ST. 24., 6857 Blåvand

Særdeles veholdt ferielejlighed i gåafstand til stranden og byen

>Klik her for at se 720-graders foto

>Klik her for at se video

Nu har I muligheden for at blive ejere af dette hyggelige sommerhus få minutters gang fra Blåvand Strand. Der er tale om et praktisk indrettet ferielejlighed med sydvendt terrasse tæt på indkøb og hyggelige caféer.

Med nøglerne til denne fritidsbolig følger en meget attraktiv beliggenhed, som er med til at gøre ferien endnu bedre. Både en kølig dukkert i Vesterhavet og hyggelige caféer i Blåvand er inden for gåafstand.

Ferielejligheden byder på 61 velindrettede kvadratmeter og en dejlig terrasse ud til et stort, grønt fællesområde. Som nye ejere bliver I desuden medlem af en velfungerende ejerforening, der varetager vedligeholdelse af facaden og fællesområderne.

Indenfor skal I selv stå for vedligeholdelsen, men der bliver ikke noget at lave de næste mange år, takket være den nuværende ejer. Badeværelset med bruseniche og væghængt toilet blev lavet i 2013. Stuen med den hyggelige pejseindsats ligger i åben forbindelse med et lækkert Kvik-køkken, der blev monteret i 2014. Resten af stueplan består af et soveværelse og en entré. På førstesalen får I en repos og to gode værelser, der er blevet malet og har fået nye senge i 2016, og ved samme lejlighed er der blevet opsat en varmepumpe.

Når sommeren viser sig fra sin gode side, er det oplagt at nyde solen på den sydvendte terrasse. Her kan I snuppe en kølig drik, mens børnene leger på det store fællesområde. Desuden er der fælles parkeringsområde og vaskeri.

Alt i alt en særdeles velholdt fritidsbolig med en god beliggenhed i Blåvand. Har du spørgsmål til boligen og området, så kontakt Blåvand Mægleren for mere information og en fremvisning.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Schultz Feriehuse. Lejeindtægt til ejer i 2016 kr. 37.299,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.