Hedevej 51, Ho, 6857 Blåvand

Skønt sommerhus med stor grund og lækker træterrasse i Ho

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video

Du kan nu blive den glade og stolte ejer af dette yderst skønne træsommerhus i Ho ved Blåvand. Her får du foruden fire værelser også et åbent opholdsmiljø og to badeværelser. Dertil er der en grund på 2.711 kvadratmeter med en dejlig stor, lækker træterrasse. Velkommen til Hedevej 51.

Sommerhuset ligger i et dejligt naturområde med kort afstand til en hyggelig fiskesø samt golfbane i Ho. Endvidere er der kun ni minutters cykeltur til Blåvand, hvor der er gode indkøbsmuligheder og en zoologisk have. Hvis du vil i vandet, er både Vesterhavet og Ho Bugt inden for rækkevidde.

På sommerhusets store grund er der masser af hyggekroge. Desuden skærmer de høje træer omkring grunden af for vinden, så du ligger godt i læ. Ydermere giver den store træterrasse mulighed for, at du sagtens kan dække op til store sommerfester.

Ejendommen udgøres af selve fritidshuset og et tilhørende flot anneks, og de er begge sortmalede træhuse, som har hvide, kontrastskabende vinduesrammer med termoruder.

Indenfor er der lyst og lækkert, og i stuen er der tilmed en Varde-brændeovn og en varmepumpe, som nemt varmer rummet op. Fra stuen er der åben forbindelse til køkken-alrummet, hvor du får et fint, tosidet køkken med gode hvidevarer som eksempelvis et køleskab fra Electrolux. Ydermere kan du se frem til et skinnende granitgulv i køkken-alrummet.

Desuden inkluderer sommerhuset et nydeligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Endelig er der også tre gode soveværelser, som giver soveplads til seks personer.

I annekset er der yderligere et soveværelse samt et badeværelse med bruseniche og et praktisk indhak, hvor du får plads til dine vaskefaciliteter.

Kontakt Blåvand Mægleren, hvis du ønsker mere information.

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Sol og Strand. Lejeindtægt til ejer i 2016 kr. 53.000,00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.