Skippervej 28, 6857 Blåvand

Flot og velholdt poolhus med fantastisk beliggenhed

Er du er på udkig efter et lækkert poolhus med den helt rigtige beliggenhed, så er dette flotte arkitekttegnede sommerhus lige noget for dig.

Det velholdte poolhus har en fremragende beliggenhed på en let kuperet klitgrund - tæt på en af Danmarks fineste og meget børnevenlige sandstrande samt kun få minutters gang fra Blåvand by. Huset er lyst og venligt indrettet med store lyse rum og mange store vinduespartier med et dejligt lysindfald – og skøn udsigt over det flotte naturområde.


Fra husets køkken, opholdsstue og terrasse er der havkig. Husets forskudte plan og spændende indretningsdetaljer, bygget af de bedste kvalitetsmaterialer, er med til at give huset en helt speciel og hyggelig atmosfære. Det lækre og lyse køkken/alrum er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder og ligger i åben forbindelse med den stilfuldt møblerede stue.

Fra stuen er der udgang til en hævet terrasse, hvor naturen og udsigten mod havet kan nydes. Alle soveværelser er rummelige med gode senge og skabsplads, og har egen udgang til den omkringliggende klitgrund/terrasse.

Swimmingpool- og spaafdelingen byder på velvære for såvel børn som voksne. Huset er endvidere indrettet med 2 hemse, som børnene helt sikkert vil vælge som deres favorit legepladser. Sælger har løbende sørget for, at huset er helt i top. Der er således udskiftet bl.a. hårde hvidevarer, alle gardiner, pumpe og affugter i poolrummet, gulvvarmestyring samt et nyere, mere miljøvenligt og økonomisk oliefyr.

Et dejligt og fantastisk beliggende sommerhus, som vi glæder os til at fremvise til jer!

UDLEJNING:
Udlejningsaftale foreligger med Sol & Strand. Udlejning i 2018 var kr. 358.000,00 til sælger. For 2020 har ejer fået et budget om forventet udlejning på
kr. 416.000,00 (40 uger) til sælger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.