Skovbrynet 5, Ho, 6857 Blåvand

Istandsat sommerhus på ugeneret naturgrund i Ho

>Klik her for at se 720-graders foto
>Klik her for at se video

Skal sommerens soldage nydes i fredelige omgivelser? Så er dette sommerhus i Ho noget for dig. Her får du fornøjelsen af at holde fri i et velholdt sommerhus på en ugeneret grund, der danner en uforstyrret ramme om livet under åben himmel. Tilmed kan du glæde dig over beliggenheden i naturskønne omgivelser mellem Blåvand, Skallingen og Ho Bugts blå bølger.

Grunden er omkranset af ranke træer, og du får nærmest følelsen af at sidde i en lille lysning i skoven, når du slapper af på plænens grønne græs. På plænen har børnene også det perfekte sted at dyste i kroket eller øve sig i at jonglere som Messi. Et sydvestvendt terrassemiljø er stedet, hvor du kan servere sommerfrokosten og grillmiddagen i sol og læ.

Med røde, træbeklædte ydervægge udstråler huset præcis den form for charme, som kun et rigtigt træsommerhus kan. Huset er nymalet, og i 2012 gennemgik det en gennemgribende istandsættelse, hvor der blandt andet blev skiftet lofter, lavet nyt badeværelse og isat et nyt køkken fra Vordingborg Køkkenet.

Køkkenet og stuen ligger i åben forbindelse, og når ilden knitrer i brændeovnen, er dette en stemningsfuld ramme om hyggelige aftenstunder. Derudover rummer huset to soveværelser samt et flisebadeværelse med bruseniche. I annekset er der desuden et gæsteværelse samt sauna.

Nærområdet byder på familievenlige aktiviteter som badeland og golfbane. Og området ned mod Skallingens sydlige spids inviterer til vandreture i uspoleret natur. Vil du til stranden, har du hele den sydvendte, familievenlige strand fra Skallingen og Hvidbjerg Strand helt til Blåvandshuk Fyr til din rådighed.

Her får du med andre ord en ugeneret ramme om feriedagene. Vil du have en fremvisning?

Udlejning: Udlejningsaftale foreligger med Feriekompagniet. Lejeindtægt til ejer i år 2016 kr. 24.900,00 (Huset lejes ud i en begrænset periode)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.