Mågevej 8A, ST., 6853 Vejers Strand

Ferielejlighed med fantastisk beliggenhed tæt på Vejers Sydstrand

>Klik her for at se 720-graders foto

>Klik her for at se video

Nu kan du blive den næste ejer af denne ferielejlighed i Vejers Strand. Lejligheden er lys og indbydende, og med to værelser og et velindrettet opholdsområde er der plads til børnefamilien. Fra adressen er der få skridt til den lange, hvide sandstrand ved Vesterhavet.

Lejligheden er én blandt ti i et charmerende badehotel, der daterer sig tilbage til 1937. I år 1979 er badehotellet ombygget til 10 stk. ferielejligheder. Udvendigt vedligehold klares i fællesskab i forbindelse med en arbejdsweekend, og derefter kan du slappe af og nyde udsigten over området fra den højtliggende grund, og ejendommens fælles terrasser som byder på sol dagen lang.

Indenfor venter en løbende vedligeholdt lejlighed med et dejligt gennemstrømmende lysindfald, som især opleves i opholdsområdet, hvor stue og køkken ( køkkenet er renoveret i år 2004 ) ligger i åben forbindelse. Her er alt, hvad familien skal bruge i de hyggelige feriedage, og med to værelser er der soveplads til både forældre og børn. Derudover rummer lejligheden et lækkert flisebadeværelse ( er renoveret i år 2008 ) med bruseniche og gulvvarme. Der er indlagt trådløst internet fra R-net.

Fra hoveddøren er der få skridt til campingpladsen, der både byder på supermarked og bagerbutik. Campingpladsen ligger direkte ud til stranden, så få skridt er også alt, hvad der ligger mellem dig og afslappende timer i solen ved Vesterhavets blå bølger. Vejers by ligger ligeledes i gåafstand fra ferielejligheden. Springer du på cyklen, kan du følge stierne og opleve den vestjyske natur ved Vejers Klitplantage.

Her får du med andre ord en nem og bekvem ramme om feriedagene i det vestjyske. Oven i købet få skridt fra Vesterhavet og nær skøn natur.

Vi giver gerne en fremvisning. OBS Vinduer og døre er udskiftet i 2011/ 2017. Huset har netop fået installeret fjernbetjent varmepumpe i 2017.

UDLEJNING.: Udlejningsaftale foreligger med Dancenter. Ved fuld udlejning foreligger et budget på kr. 30.000,00 til ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.