Tyttebærvej 17, 6853 Vejers Strand

Dejligt poolhus med god lejeindtægt - beliggende i naturskønt område

>Klik her for at se 720-graders foto

>Klik her for at se video

Nu kan du blive den næste ejer af dette attraktive poolhus, der med fem soveværelser og store, lyse opholdsrum har plads til flere familier under samme tag. Store såvel som små vil elske husets afdeling med pool, spabad og sauna, og en sydvendt terrasse sørger for, at I kan få det meste ud af sommerens soltimer. Og med blot et par minutters gang til Vesterhavet er beliggenheden også helt i top. Velkommen til Vejers!

Huset byder på en soveafdeling med hele fem værelser, så her er plads til at invitere bedsteforældre eller venner med på ferie. Plads er der også masser af i husets dagligområde, hvor køkken og stue glider ud i ét. Store glaspartier sikrer et gennemstrømmende lysindfald, et imponerende loft til kip skaber en luftig atmosfære, og når ilden knitrer i brændeovnen, er stemningen i top.

To badeværelser betyder, at I slipper for at stå i kø om morgenen. Og med pool, spabad og sauna er der både aktiviteter og velvære til alle.

Fra stuen og poolområdet er der adgang til den sydvendte terrasse, hvor sommerens måltider serveres i solen varme skin. Terrassen ligger godt i læ af husets redskabsrum og de omkringliggende klitter.

Fra adressen er der blot et par minutters gang til de langstrakte strande ved Vesterhavet. Samtidig er du kun en kort cykeltur fra butikkerne og spisestederne i Vejers Strand.

Her har du med andre ord et attraktivt poolhus ved Vesterhavet. Kontakt os allerede i dag for mere information.

UDLEJNING:
Der foreligger en udlejningaftale med Dancenter. Lejeindtægt til ejer i 2016 kr. 138.076.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.